Cameră Garmin VIRB Ultra 30

Garmin
Transport gratuit
2,10000 lei
sau
Pretul include TVA 35000 lei.
Trimiteți o întrebare
Adauga la favorite

Cameră de acțiune Ultra HD 4K cu stabilizare a imaginii pe 3 axe și suprapunere de date


Înregistrare Ultra HD 4K / 30fps cu ecran tactil de 1,75 inchi care vă permite să vedeți ce a fost capturat

Înregistrează videoclipuri fluide și continue, indiferent de teren ³

Faceți fotografii fără mâini cu control vocal1 pentru a porni/opri înregistrarea, pentru a face fotografii sau pentru a reaminti momente

Senzorii încorporați și GPS captează date G-Metrix pentru a demonstra cât de departe, cât de sus și cât de repede ați călătorit

Microfonul de înaltă sensibilitate captează sunet clar în și în afara carcasei rezistente la apăVideoclip Ultra HD stabilizat

Această cameră de cea mai bună calitate înregistrează videoclipuri la până la 4K / 30fps pentru a vă arăta toate aventurile în detalii pure, strălucitoare. Virb Ultra 30 are, de asemenea, o imagine stabilizată pe 3 axe, așa că indiferent dacă faci snowboarding, ciclism sau off-road, fotografiile nu vor fi instabile.


Dovedește-o

Stilul tău de viață activ este mult mai mult decât video și audio. Capturați date relevante de performanță cu tehnologia G-Metrix, inclusiv viteza, altitudinea, G-Force și chiar ritmul cardiac. GPS-ul Garmin (10 Hz) încorporat și alți senzori înregistrează automat date, astfel încât să puteți suprapune cu ușurință câmpuri de măsurare și grafice pe fotografii pentru a demonstra cât de departe, cât de sus și cât de repede ați făcut-o. Alți senzori și dispozitive Garmin compatibile sunt asociate cu Virb pentru a extinde controlul camerei și pentru a oferi date detaliate măsurabile, adaptate afacerii dvs. Verificați dacă există senzori compatibili în secțiunea „Accesorii”.


Împărtășiți experiența cu HD live

Cu aplicația gratuită VIRB® Mobile, ești la doar o atingere de a partaja imagini de înaltă definiție pe YouTube®. Așa că data viitoare când dețineți muntele pe bicicletă sau vă aflați în primul rând la un concert uimitor, nu trebuie să așteptați să vă împărtășiți experiența.


Camera noastră cea mai conectată de până acum

Când nu transmiteți în lume, puteți profita în continuare de conectivitatea wireless conectând Virb Ultra 30 la aplicația Virb Mobile. Cu această aplicație gratuită pe smartphone-ul sau tableta compatibilă5, puteți pregăti fotografia perfectă, puteți controla mai multe camere, puteți edita și chiar partaja imagini. Selecția wireless este disponibilă și cu dispozitivele Miracast, cum ar fi Roku® și altele.


Ușor de operat

Facem mai ușor ca niciodată să surprindem momente uimitoare din viață cu camera de acțiune Virb Ultra 30. Ecranul tactil color LCD strălucitor vă permite să vedeți exact ceea ce este înregistrat. Ecranul tactil intuitiv funcționează în și în afara carcasei impermeabile incluse, iar meniurile simple vă permit să ajustați cu ușurință setările dacă este necesar. Porniți și opriți camera cu o singură atingere de la butoane sau faceți clic pe o fotografie rapidă în timpul acțiunii.


Controlează cu vocea ta

Încă trebuie să lucrați cu camera atunci când este în afara razei de acoperire, montată pe cască sau când mâinile sunt doar ocupate cu alte lucruri. De aceea, Virb Ultra 30 are control vocal pentru utilizare cu tehnologia Sensory TrulyHandsfree. Utilizați comenzi simple, cum ar fi „începeți înregistrarea” sau „faceți o fotografie” pentru a opera camera cu mâinile libere. Puteți chiar să spuneți lui Virb Ultra 30 „rețineți acest lucru”, iar acestea vor fi etichetate cadre pentru a le rememora mai târziu. 1


Creați și partajați videoclipuri

Aplicația gratuită Virb Mobile nu vă permite doar să transmiteți în flux videoclipuri în direct - puteți utiliza aplicația pentru a vizualiza, edita și partaja videoclipuri care evidențiază automat cele mai bune momente ale fotografiilor dvs. Aplicați suprapuneri la datele G-Metrix și apoi partajați prietenilor pe rețelele sociale. VIRB® Edit este un software care oferă un set bogat și ușor de utilizat de funcții de editare, permițându-vă să creați automat videoclipuri, să adăugați muzică, să decupați videoclipuri, să activați tranzițiile și să îmbunătățiți videoclipurile.


1 Controlul vocal funcționează numai în engleză

2 Până la 40 de metri în carcasa impermeabilă inclusă; consultați Garmin.com/waterrating

3 Stabilizarea imaginii se aplică numai la 1080p / 60 de cadre pe secundă

4 Când este conectat la senzori Garmin compatibili sau la dispozitive Garmin care oferă monitorizarea ritmului cardiac

5 Necesită un dispozitiv mobil Bluetooth®; verificați Garmin.com/virbapp pentru compatibilitate.


Cuvântul Bluetooth® și sigla sunt mărci comerciale înregistrate ale Bluetooth SIG, Inc. YouTube este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.
testDate fizice și caracteristiciDimensiuni 57,5 ​​x 45,9 x 31,3 mm 79,0 x 75,5 x 39,9 mm cu carcasă rezistentă la apăGreutate 87,9 g cu baterie 65,2 g fără baterieBaterie reîncărcabilă litiu-ion (1250mAh) Dimensiuni afișaj 1,75 mm până la diagonală 244 de viață ore și 15 minute la 1080p / 30fps până la 1 oră și 15 minute la 4K / 30 de cadre pe secundă Evaluare la apă până la 40 de metri cu carcasă impermeabilă inclusă Memoria necesită card microSD Clasa 10 / UHS-1 Card microSD de până la 128 GB ( nu este inclus) Videomoduri de deo 4K / 30fps, 2.7K / 60fps, 1080p / 120fps, 720p / 240fps și 480p / 300fps Stabilizarea imaginii pe 3 axe (până la 1080p / 60fps) Audio Yes, carcasă impermeabilă G-Metrix încorporată chiar și cu microfon -Date Metrix, fotografii Rame în rafală: Până la 60 fps Control manual al camerei: Da, cu previzualizare live Fotografii de noapte: Da Interval dinamic ridicat (HDR): Da (automat)


Continutul cutiei:


Camera Virb Ultra 30

Carcasă rezistentă la apă

Baterie litiu-ion

Cablu de încărcare/date

Montare plată și convexă cu lipici

Adaptor de montare standard și vertical

Șuruburi scurte și lungi

Brațe de extensie scurte și lungi

Cheie

Kit de ceață

Autocolant Garmin Virb

Documentație

Cardul Micro SD nu este inclus: Garmin.com/VIRBcards (http://garmin.com/virbcards) pentru compatibilitate 

Recenzii de produse

Lasa un comentariu

Evaluați produsul

Confirm că conținutul NU conține date personale.