Intrebări frecvente

Cum pot comanda?


Pentru a comanda un articol de pe velomasters.ro, trebuie să faceți clic pe butonul „adăugați în coș”, apoi urmați pașii când completați detaliile de livrare. În cazurile în care nu vă permite să finalizați comanda - verificați dacă nu ați omis să bifați casetele de validare pentru a fi de acord cu drepturile de utilizare sau dacă nu ați omis niciun alt pas. 


Când va ajunge comanda mea?


Toate comenzile plasate înainte de ora 17:00 în zilele lucrătoare sunt procesate și expediate în aceeași! Comenzile plasate sâmbătă și duminică ajung la tine cel mai târziu marți! După procesarea fiecărei comenzi, veți primi un e-mail cu numărul AWB-ul.


Aveti un magazin fizic?


Da, avem un magazin fizic in Bulgaria - Ruse - Blvd. Tsar Osvoboditel 10, precum și în orașul Sofia la Bul. Bulgaria 110, unde puteți vedea în direct fiecare dintre articolele noastre, unde acceptăm plăți cu cardul sau numerar în leva bulgară.


Din moment ce sunteți un magazin din Bulgaria, există ceva de care să vă faceți griji?


Nu, suntem o companie consacrată în industrie, având magazine fizice și online de peste 6 ani, specializate în biciclete de înaltă calitate, trotinete și piese pentru mărci de renume mondial. 
Pentru toate bunurile, garantam dreptul de retur pana la 30 de zile - la pretul unei livrari standard in Romania cu firma de curierat Fan Courier. Avem propriile noastre ateliere de reparații și întreținere a componentelor pe care le oferim și suntem 100% corecți cu politica noastră de prețuri și relațiile cu clienții. 

În legătură cu marele succes și mii de clienți mulțumiți, am creat versiuni în limba română ale site-urilor noastre, pentru a oferi mărfuri de calitate la cele mai bune prețuri și pentru cetățenii români!

Ce dimensiune de cadru de bicicletă este potrivită pentru mine?

Pentru a înțelege cu adevărat dimensiunea de cadru potrivită pentru dvs., precum și pentru toate celelalte componente, pentru a elimina durerea de mers și pentru a asigura un confort maxim - vă recomandăm să utilizați singurul serviciu care elimină eroarea umană în „judecata”

Pentru o referință standard, puteți utiliza următoarea schemă:
Marimea M 43 cm - potrivita pentru 165 - 172 cm 
Marimea L 48 cm - potrivita pentru 172 - 182 cm 
Marimea XL 53 cm - potrivita pentru 182 - 192 cm 
Mărimea XXL 57 cm - potrivită pentru 192 - 200 cm

Velomasters.ro și Skatemasters.ro sunt la fel?

Da, www.skatemasters.ro provine de la www.velomasters.ro și este condus de aceiași băieți și fete. Ne-am despărțit în decembrie 2021 pentru a oferi mai multe și mai bune produse și servicii pentru copii, pasionații de BMX, skateboard și trick scooter. 

Acest lucru ne-a oferit oportunitatea de a distinge velomasters.bg ca un magazin care oferă biciclete și accesorii de ultimă generație - destinate pasionaților de ciclism care caută ce este mai bun! 

Puteți afla mai multe în secțiunea „Despre noi”.