Despre VELOMASTERS


Inceputul
Totul a inceput in anul 1991, de la ideea sa facem o calatorie cu bicicletele de la Ruse pana la Obzor. Lipsa de biciclete de calitate inalta pe piata ne-a forțat sa-si cumparam biciclete de munte din China, care ne-au adus dificultăți serioase: lanțuri rupte, scaune incomode, imposibilitatea de a comuta viteze chiar și după încercări constante de a le ajusta. După revenirea dificilă, dar din urmă reușită, am început cercetarea producătorilor de biciclete din Europa. Lipsa de mijloace de comunicare, internetul nu a fost încă inventat și restricțiile existente asupra Bulgariei cu privire la comerțul cu alte țări, cum ar fi Italia, Franța, Germania ... etc. au obligat comunicarea cu producătorii să fie condusă de scrisori. Asteptare lunga a dat rezultate si la începutul anului 1992 am importat biciclete cursiere din Franța, biciclete BMX și MTB din Italia. Nu mult timp după aceea, am făcut prima producție în Bulgaria de biciclete de înaltă calitate ( Superba, Over the top, Runaway, Montana ), ale căror rame și piese au fost expediate din Italia. Mai întâi am introdus pe piață o bicicletă cu cadru din aluminiu, bicicletă cu două amortizoare, cadru cu diametrul de 50 mm al tubului ( alloy frame ), ( super oversize frame ), (double suspension frame ). Imediat după performanța lor internațională, am oferit biciclete cu frâne pe disc ( disk brake ), cadre din carbon ( carbon frame ) și jante din carbon ( carbon wheels ). Atunci a început colaborarea noastră cu unele dintre cele mai – cunoscute companii în industria de biciclete, producători de biciclete și componente de înaltă calitate (șei, anvelope, pedale, manșoane, cadre, jante, faruri și stopuri) cum ar fi: Selle Italia, Selle Bassano, Vuelta, Pinarello, Colnago, Tioga, Camel, Elite, Shimano, Spanninga. 

Am fost primii care au prezentat bicicletele ca produs la Târgul Tehnic Internațional - Plovdiv. Pe lângă dezvoltarea pieței prin introducerea celor mai noi tehnologii în producția de biciclete, prioritatea noastră principală rămâne dezvoltarea întregului sport cu biciclete. Primul concurs de ciclism montan - MTB CX în Bulgaria în Teteven, cu peste 150 de participanți și un fond de premii – 35 de biciclete a fost organizat de noi în anul 1994. În clubul nostru de ciclism au fost 70 membri din toate grupele de vârstă, care erau participanți tuturor competițiilor organizate de BSC - pe șosea și pistă. Experiența acumulată de-a lungul anilor și activitatea lunga în domeniul bicicletelor a condus la realizarea proiectului VELOMASTERS. 

Am semnat acorduri exclusive pentru teritoriul Bulgariei și României cu companiile de frunte în industria bicicletelor - KTM (Biciclete MTB și electrice, Pinarello- biciclete cursiere, Pirelli și Tioga – anvelope pentru biciclete, Selle Italia și Sportourer – șei pentru biciclete, Spanninga – lumini pentru biciclete, Tioga - pedale și manșoane, Elite – bidoane pentru apă și home trainere, NRG bike care products - produse de întreținere și curățare a bicicletelor, ne dă încrederea că putem oferi clienților noștri produse și servicii de cel mai înalt nevel, îndeplinind cele mai înalte cerințe și așteptări. Nu am uitat cei mai tineri sportivi și cicliști - oferim întreaga gamă și dimensiuni de biciclete pentru copii de 12 ", 14", 16 ", 18", 20 "și 24", o mare varietate de biciclete BMX și multe modele de balance bike. În urma cu dorințele copiilor pentru diverse sporturi – trotinete pentru tricuri si sarituri (freestyle scooters ), am semnat acorduri exclusive de distribuție pe teritoriul Bulgariei și României cu cele mai renumite branduri din această industrie - UrbanArtt, District, Grit, Crisp, Kota, Lucky , Dominator și alții. Proiectul include - Magazin și service de biciclete din Ruse care oferă biciclete de înaltă calitate, accesorii pentru biciclete, componente pentru biciclete, echipament, trotinete si accesorii pentru trotinete. 

Magazinul ofera unicul pentru Europa de Est – Sistemul ID MATCH, pentru dimensionarea bicicletei luând în considerarea datele antropometrice ale biciclistului – bike fitting. Mecanicii noștri cu calificarea înaltă oferă servicii profesionale, reparații și întreținerea bicicletelor. - Online magazin pentru biciclete de înaltă calitate, accesorii pentru biciclete, componente, echipament, trotinete si accesorii pentru trotinete. - Distribuirea de biciclete de înaltă calitate, accesorii pentru biciclete, componente pentru biciclete, echipament, trotinete si accesorii pentru trotinete.