Video
Promoție

Sa pentru bicicleta Net Lush

Net
7500 lei10000 lei
Pretul include TVA 1250 lei.
Trimiteți o întrebare
Adauga la favorite

Descriere generala a produsului:

Implicați-vă în revoluție! Când acest proiect tocmai a început, NET de la Selle Italia avea 4 obiective principale. Echipa NET și-a dorit ca următorul loc să revoluționeze piața: este posibil ca un singur loc să fie nu numai mai ușor, mai confortabil și durabil, ci și mai durabil? Ce se întâmplă dacă am adăuga ceva stil și culoare?

Mai ușoară și mai confortabilă

Capacul de plasă din cupru termoplastic NET este conceput pentru a permite oaselor să se miște liber și să se adapteze diferitelor stiluri de ciclism. Suprafața de plasă a scaunului oferă ventilație și respirație fără precedent pentru corpul tău. Structura de polipropilenă a scaunelor NET le face incredibil de ușoare, greutatea fiecărui scaun fiind de doar 360 g.

Mai durabila

Fibrele de polipropilenă învelite în scaun sunt indestructibile și, pentru prima dată, complet impermeabile!

Mai eleganta

Echipa NET oferă o mare varietate de culori și modele diferite - potrivite pentru toate doamnele și domnișoarele!

Ecologica și mai eficienta

Scaunele nete sunt create dintr-un material 100% reciclabil din țara de înaltă tehnologie în ciclism - Italia, într-una dintre cele mai vechi și mai prestigioase fabrici de biciclete din lume. Acestea sunt realizate datorită unui nou proces robotizat care reduce impactul asupra producției asupra mediului și nu conține echivalenți toxici.

  • ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​cu 50 % mai rezistenta la zgarieturi in comparatie cu alte sei cu gel si structura tip retea care permite o mai buna aerisire a seii si mentine o temperatura complet rezistenta la apa

 

 

Recenzii de produse

Lasa un comentariu

Evaluați produsul

Confirm că conținutul NU conține date personale.