Anvelopa Continental Tour 28 (700C) AV40мм

Continental

Anvelopă de bicicletă standard cu supapă auto cu lungimea de 40 mm.

Dimensiunea anvelopei
21 lei
Pretul include TVA 4 lei.
Trimiteți o întrebare
Adauga la favorite

Specificații:

Utilizare: Trekking / crossbike

Dimensiuni: 28 x 1,5 până la 28 x 1,75

ETRTO: 32-622 până la 47-622

Supapă: SV

Lungimea supapei: 42 mm

Culoare neagră

Greutate: 170 g

Tehnologia tubului de bicicletă ContiTube

Tehnologia ContiTube Bicycle Tube vă ajută să găsiți tubul perfect pentru cerințele dumneavoastră de ciclism. Sistemul de conducte ușor de utilizat este potrivit pentru orice dimensiune, lungime, design, tip de supapă și este ideal pentru orice dimensiune de anvelopă și ocazie de conducere. Diferite tipuri de tuburi pot afecta caracteristicile de manevrabilitate ale anvelopelor dvs.:

- Tubul standard (la categoriile Race, Tour si MTB), disponibil in toate marimile, este cea mai buna alegere pentru ciclismul de zi cu zi.

-Variantele ușoare și cu ultrasunete oferă călăreților posibilitatea de a avea o greutate rotativă mai mică, crescând astfel viteza. Țevile ușoare au o grosime mai mică și, prin urmare, este imperativ să mențineți presiunea pentru a preveni riscul de ciupire.

-Pentru ciclism fara griji se recomanda tubul Hermetic Plus. Formula sa îmbunătățită este mai ușoară și mai compactă, ceea ce o face foarte rezistentă la găurire în prezența unor cantități mai mari de butil și a unei grosimi mai mari a peretelui. Pentru că ține aerul mai mult timp, este preferată printre agențiile de închiriere de biciclete.

- Țevile Freeride și Downhill sunt deosebit de puternice și voluminoase. Grosimea suplimentară a peretelui lor previne eficient găurirea.

Recenzii de produse

Lasa un comentariu

Evaluați produsul

Confirm că conținutul NU conține date personale.