Selle Italia ID Match Bike Lab


În dorința lor de a dezvolta o potrivire perfectă a bicicletei, Selle Italia și profesorul Luca Bartoli de la Egroview au devenit parteneri care și-au creat propriul sistem de montare semi-automat, cunoscut sub numele de ID Match Bike Lab. Selle Italia și profesorul Bartoli îndepărtează elementul de eroare umană folosind o cameră de modelare 3D pentru a măsura corpul motociclistului și a determina cu precizie unghiul la care se mișcă articulațiile ciclistului. Ambii parteneri îmbunătățesc montarea bicicletei într-un alt aspect - datorită faptului că întregul proces de măsurare este automatizat, o montare completă durează doar 30 de minute, în loc de cele două sau trei ore obișnuite.

Scanare 3D

Utilizând scanarea 3D, această mașină poate determina cu precizie dimensiunile fiecărui biciclist. Calculele simulatorului sunt actualizate independent în timp real, iar software-ul determină automat punctele articulațiilor, stabilind unghiurile de mișcare și viteza cu care acestea se modifică.

Scanare 3D

Scanarea tridimensională cuprinzătoare a corpului îmbunătățește acuratețea măsurătorilor și permite analiza mișcării din trei puncte de vedere diferite. Software-ul recunoaște automat punctele în care se află articulațiile corpului și determină lungimea membrelor biciclistului.

Nu face greșeli

Conexiunea directă dintre software și programul SmartBike permite sistemului să schimbe setările în mod independent în timpul măsurării în sine. Acesta este primul scaner științific automat și sistem de montare pentru biciclete cu autoajustare din lume. Baza de date cu peste 300 de mărci diferite și 10.000 de produse vă permite să alegeți cadrul și accesoriile perfecte pentru bicicleta dumneavoastră.

Am citit si sunt de acord cu Termeni de utilizare.
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.