Introducere

Varietatea mare de produse disponibile în fiecare magazin de biciclete poate fi confuză. 

De fapt, mulți oameni merg cu bicicleta în hainele de zi cu zi, probabil doar cu un rucsac. Cu toate acestea, dacă mergeți în mod regulat, fie pentru a vă menține în formă sau pentru a merge la serviciu, există o serie de accesorii pentru ciclism care vă pot face timpul pe două roți mai ușor, mai sigur și mai confortabil.

Unele sunt esențiale, în timp ce altele sunt recomandabile să dețină!

  Accesorii pentru biciclete

  Bidoane si suporte de bidoane

  Toți pasionații de ciclism cunosc beneficiile și comoditatea sticlelor și tuburilor. 
  Un accesoriu obligatoriu pentru distanțe lungi și în zilele toride de vară. La noi puteți găsi sticlele italiene ELITE pentru biciclete, care sunt din plastic de înaltă calitate, potrivite pentru utilizare multiplă! 
  Suporturile pentru sticle sunt universale și cel mai adesea din plastic, iar la noi găsiți și tuburi de carbon.

  La bidoane si suporte de bidoane

  Încuietori pentru biciclete

  Dacă trebuie să-ți lași bicicleta pe stradă în Bulgaria, este indicat să o încui și să investești într-un lacăt de calitate pentru biciclete este prețul mic pe care trebuie să-l plătești pentru a evita potențiale batai de cap. 
  Cele mai comune încuietori pentru biciclete sunt frânghiile metalice învelite în cauciuc transparent sau colorat de diferite lungimi. Știm cu toții că nu există nicio modalitate de a preveni furtul de la un „hoț” bine pregătit, dar putem reduce semnificativ șansa ca bicicleta noastră să dispară în timp ce o lăsăm nesupravegheată.

  La Încuietori pentru biciclete

  Lumini

  Luminile pentru biciclete sunt esentiale si credem ca sunt un accesoriu obligatoriu pentru fiecare ciclist rutier responsabil. Există două tipuri - cele care strălucesc puternic și cresc vizibilitatea și reflector, care reflectă doar lumina.

    Pentru toți cei care urăsc să cumpere baterii noi mici pentru luminile lor, cele mai multe dintre kiturile Spanninga vin cu alimentare USB și pot fi încărcate cu adaptorul telefonului tău mobil!

  La Lumini

  Echipamente

  Echipamentul de ciclism nu este obligatoriu pentru fiecare amator, dar face experiența pe traseele tale preferate de munte mult mai bună, iar pentru cicliștii profesioniști joacă rolul de optimizare aerodinamică suplimentară.

  La Echipamente

  Tipuri de bază de echipamente pentru ciclism

  Deși nu sunt obligatorii, unele dintre elementele echipamentului de ciclism sunt foarte recomandate pentru a vă asigura siguranța și confortul.

  Haine

  Hainele de ciclism care se potrivesc corpului nu sunt pe gustul tuturor. 

  Cu toate acestea, ele oferă, la rândul lor, un confort excepțional, prin eliminarea eficientă a transpirației din corp, dovedit că îmbunătățește performanța în competiții și desigur că atrage atenția trecătorilor!

  La Haine

  Căști

  Casca de ciclism este cea mai importantă parte a echipamentului fiecărui ciclist. 

  În unele țări, pentru a merge cu bicicleta pe șosea, este obligatoriu de lege, iar pentru iubitorii de ciclism extrem de urcat și coborât în ​​pădure, căștile integrale sunt obligatorii!

  La Căști

  Ochelari

  Dacă ați avut vreodată ghinionul de a conduce fără ochelari în lunile de vară, atunci știți de ce sunt foarte recomandați. 

  Aici nu vorbim deloc despre lumina de la soare, ci despre pericolul prafului, insectelor și gunoaielor, care par să-ți găsească mereu ochii atunci când conduci cu viteză mare.

  La Ochelari
  Am citit si sunt de acord cu Termeni de utilizare.
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.